Back to top

Metalac Print

Metalac Print d.o.o. je jedno od pet proizvodnih preduzeća kompanije Metalac a.d. Od 1995. godine bavimo se izradom kartonske ambalaže, u početku prvenstveno za potrebe proizvodnje u Metalcu, a vremenom i sticanjem iskustva, svoje usluge pružamo i eksternom tržištu.

Osim proizvodnih i trgovinskih preduzeća Metalac Grupe, kupci i korisnici naših proizvoda i usluga su poznati proizvođači vina, konditorskih proizvoda, mlečnih prerađevina, mesa, lekova, konfekcije, obuće, igračaka … U oblasti kartonske ambalaže – komercijalne i transportne, naše mogućnosti su gotovo neograničene, kako u tiražima tako i u ispunjavanju zahteva kupaca. Glavne konkurentrske prednosti su: postojan kvalitet, poštovanje ugovorenih rokova, kvalifikovani kadar i podrška Kompanije Metalac u svim aspektima poslovanja.

01.

Misija

Osnovni zadatak Metalac Print d.o.o. je da obezbedi kvalitetnu kartonsku ambalažu i preslikače za svoje kupce. Metalac Print d.o.o. je orijentisan ka kupcima praćenjem njihovih zahteva, proširenjem asortimana i stalnim poboljšanjem kvaliteta svojih proizvoda.Otvorenost za sve zainteresovane strane – kupce, dobavljače i zaposlene.Stalnim razvijanjem postojećih delatnosti zadržati rast učešća na tržištu.

02.

Vizija

Naša vizija je fleksibilna organizacija, koja je sposobna da brzo reaguje na zahteve tržišta. Investicionim ciklusom u savremene tehnologije i proširenjem proizvodnog programa povećati konkurentnost preduzeća.

03.

Sistem vrednosti

U postizanju svoje misije Metalac Print će i u buduće negovati svoje osnovne vrednosti:

obezbeđenje dugoročne dobiti za vlasnike
negovanje dobrih odnosa između potrošača i poslovnih partnera
profesionalan pristup zadacima
timski rad
negovanje takmičarskog duha među zaposlenima ceneći posebno kreativnost, istrajnost i hrabrost
stalna briga za zaposlene, njihovo obrazovanje, zdravlje i osećaj sigurnosti i zadovoljstva
informisanost i transparentnost
očuvanje imidža i korporativnog identiteta imena Metalac a.d.
promovisanje ekološke svesti među zaposlenima
kontinuirano unapređenje poslovanja i performansi

Posedujemo opremu za:

Asortiman Metalac Printa obuhvata:

Tiraž koji kupac može da naruči kod nas su od 1 do 1.000.000 komada, jer naša deviza je da svaka želja kupca može biti ispunjena.

Naši kupci, osim preduzeća iz Metalac grupe su, eminentni proizvođači vina, igračaka, mlečnih prerađevina, konfekcije, lekova, konditorskih proizvoda, obuće, prerađivači mesa itd.

U oblasti kartonske ambalaže (komercijalne i transportne) naše mogućnosti su skoro neograničene.

Postojanost u kvalitetu, poštovanje rokova, kvalifikovanost kadrova i podrška kompanije Metalac predstavljaju naše konkurentske prednosti.

Preduzeće Metalac Print je integrisalo sisteme upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, što potvrđuju TÜV sertifikati ISO 9001 i ISO 14001.

Proizvodimo transportnu ambalažu za zajedničko pakovanje manjih jedinica proizvoda, kao i za pojedinačno pakovanje velikih tereta. Kvalitet ove ambalaže garantuje sigurnost od eventualnih oštećenja pri transportu, manipulaciji i skladištenju proizvoda. Proizvodimo kutije od mikro (E), sitnog (B) i krupnog (C) vala, troslojne i petoslojne lepenke.

Komercijalna ambalaža je namenjena pakovanju proizvoda za plasman krajnjem potrošaču, zbog čega je poznata i pod nazivom “maloprodajna” ili “potrošačka” ambalaža. U skladu sa svojom namenom, ova ambalaža se kreira tako da oblikom, bojom, veličinom i dizajnom utiče na privlačnost, diferenciranje i plasman proizvoda.

Izrada preslikača u tehnici sito štampe, na najsavremnijim mašinama i u kombinaciji sa specijalnim uvoznim bojama, čine da željeni izgled proizvoda dobijemo u sjajnom kvalitetu u optimalnom vremenskom roku. Uz korišćenje specijalnih efekata metalik boja, zlatnih i srebrnih pasta, vaš krajnji proizvod dobiće premijum izgled.

PRATITE NAS PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Zapratite naš @metalacad

[instagram-feed feed=1]